Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU genom tiden.

Vad det skall säga genom alla tider
giv tröst och hjälp och värn åt den som lider
och böj dig aldrig för en självisk makt





Fri vers av H.C.B
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-06 00:46



Bookmark and Share


  Rise Little One
Underbara meningar...
2013-07-06

  Marianne Räf
Sötnos!
2013-07-06
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B