Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv är dröm

Liv är dröm
Dröm är liv
Vad vore livet utan drömmar?

Liv är längtan
Längtan är liv
Vad vore livet utan längtan?

Liv är gemenskap och vänskap
Samhörighet och sammanhållning

Livet är svårt
Men oxå vackert
Å vi måste leva det...

Cillan




Fri vers av bohemen VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-06 20:23



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så sant! Fint skrivet!
2013-07-06
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP