Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad till efter att ha skummat igenom en text av Per Rydberg.


Kritik på en text (1045) ödesdigert






Om livet är som en tavla kan man undra över hur ramen skull ha sett ut om människan aldrig hade funnits eftersom naturen då inte gjort det där speciella urvalet eller bara hade försovit sig den där (ödesdigra) morgonen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-26 10:44



Bookmark and Share


  Nanna X
låt mig gissa på den sjunde dagen i skapelsen och en lätt smekning av Eva, som då var dragen ur revbenet vilket måtte ha gjort ont.
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP