Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inställt

båten blev inställd i går

vinden var för svag
och havet för djupt

motorn hotade att sprängas
slukas av molnen
falla ner som regn
på redan översvämmade marker

i morgon hoppas vi på en starkare vind
eller ett grundare vatten




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-06 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson