Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriv text


Lycka är tom glädje beck

 

Varje dikt på 1000 miles

börjar med första strofen

om du har skrivit färdig

eller gjorde du det inte  

fortsätta ändå i din takt

ta överigen

ochbörja om frånbörjan

ett 1000 år till… /Diana.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-07 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP