Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har råkat spilla alkohol såväl på golv som även inombords och på huden. Min hud gillar inte alkohol och inte mitt inre heller, men golvet blev rent. Blev inspirerad av Angela Bohlin att skriva den här reflektionen.


Dagens reflektion 20130707






Det är gott med en kopp hett.
Men ett glas kallt är inte heller så illa.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-07 14:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
För läsarens information. Det är fejkat öl i glaset och bröstet tillhör en man. Texten är ord för ord plockad ur sju olika morgontidningar och ingressen har jag skapat genom en dekokt på örter, svamp samt löv från sju olika sorters träd.
2013-07-07

  figurett
Denna re-sumé kan man inte annat än gilla... Med, sinnena i behå...
2013-07-07

    ej medlem längre
redaktionen! ta bort det här innan nån gör sig illa!

2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP