Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
December 1986.


Tidens Hav



Tidens hav
slår sina bränningar
emot samtidens stränder.

Det drar en vind
över Östersjön,
vår hemorts vatten.

Gravarna slukar
de döda
i den svarta jorden.

De levande
vittrar långsamt,
vandrar igenom sina dagar.

Livets sälta
kysser våra kött,
sjunger i våra blod.

Kropparna ska dö,
men andarna
dansar för evigt.







Fri vers av Marianne Räf
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-08 00:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så går tiden sin gilla gång...det är bara att följa med...fint...
2013-07-08

  ULJO
Livets evighet. Fin poesi
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf