Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Vill någon vara en kanin?


Vara fri


En liten vit kanin
vill
nog
vara fri, fri att
leka, skutta som den vill,
ha tillgång till
fräscha salladsblad, fri att
älska med den vackre
kaninen med långa
svarta öron --
i timmar och glömma
att livet
är i kortaste
laget!






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-08 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf