Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strofer jag glömmer


På natten vaknar jag
Ångest
och strofer i huvudet

Strofer att glömma till
morgonen

Ångest som sitter där
som träningsvärk
eller kanske en växtvärk
att åren går allt snabbare
mot ålder

Men det var någonting
om att horisonten kommer resa sig
lodrätt
när du dör




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-08 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol