Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Allt du behöver är a piece of paper och en penna laddad med lust.' Aniger Latsev skrev dessa ord och jag vill aldrig glömma dem. Bilden har jag valt att kalla 'perspektiv'.


Allt du behöver is a piece of paper





Vänd din negativa energi till positiv energi.
Skapande istället för förstörande.
Kreativ istället för destruktiv.
Och du skall bada i underbara känslor.

Som vore du på nytt kär, förälskad.
Fri från gifter och spelets förtärande begär.
Som fylldes dina ögon och kropp av värme från en annan sol.
Och som om barnet inom dig plötsligt fått luft.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 518 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-09 12:34



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

jätte fina uppmuntrande o sanna ord bravo
2013-07-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ljusigt luftigt gott
som om vi en ny
levnadslott fått!
Tack!
2013-07-10

  Tekoppsgubben
Fint. Skulle vilja se att de två sista raderna rimma med varandra typ Sol och Gol. "Barnet plötsligt gol" eller något. En egen preferens.
2013-07-10

  figurett
Some voice choise peace of a message... Or well... Hell ... Living in ...A mess age that has been sucking, motherfuckingus, un til...
2013-07-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP