Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Hård Natts Dag


Det var en hård
natts dag.
Vi var alla
ganska trötta och
behövde vila.

Utom Ludmila,
som var mer
exalterad än
någonsin och gick
bärsärkargång.

Nu, har jag det
gamla facit i
ena handen och
skriver på det nya
med den andra.








Fri vers av Marianne Räf
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-11 20:00



Bookmark and Share


  ULJO
Bra där
2013-07-11

  Tarantaran
Det här skulle kunna
vara andra delen i
META- serien: ett
koncept ' facit i handen '
som ett koncept på att
känna till resultaten och
kunna hålla i dem!
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf