Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tordyveln




Tordyveln

I den sista granskogen
Ännu inte skövlad
Av idiotindustrin
Mellan stammarna
Längre in
Dunkelt ljus
Nerkastat på stigen

Sent om hösten
Svamparnas långsamma ruttnande
På långt håll
Asätarnas savslickande
Grupporgier
Larvgrottor

Barrlöparnas anfall
Kommer på rygg
Famlar efter grepp
Tio mot en
Två ben där
Några vingar här
En tentakel utan huvud

Uppätna och utskitna
Mossgravar
Gamla stigar kapade
Där asfalten börjar
Slutar sammanghangen



Korpmannen@hotmail.se




Fri vers av Roland Turesson
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-12 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Turesson