Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilka förråd och arkiv det kanske finns, från evig gårdag.


En massa halvfärdigt, ogjort



Man har levat
genom mörker och ljus,
med döden som
en svart ros
ini vilken man sjönk,
emellanåt. På vägen
har man lämnat en massa
halvfärdigt, ogjort
bakom sig:

dagböcker som aldrig hann
bli fullskrivna,
karriärer som aldrig nådde
sin kulmen, de där förlåtelserna
som aldrig blev givna,
mysterier som förblev ouppklarade,
saker som man föresatt sig, som inte hann
genomföras -- och han som for bort
fick man aldrig se, igen!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 171 gånger
Publicerad 2013-07-12 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf