Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är förstås ett sätt att skriva som i en haiku x tre fast egentligen prosa. Våga prova att sammanföra rester från en middag med en härligt kall efterrätt.


Glass med lök






Stekt lök, kryddor och
glass med sylt kan fan inte
vara någon höj

dare, men se på
fan det går att äta ba
ra man är tillräck

ligt sugen på stekt
lök lagom kryddad och söt
helt jävl otroligt.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-12 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP