Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Someones son, father, mother, sister, children, bro...Constitution is the only star ruling and should so be the patriotic acts and actions in order to stand up for, folks, to survive terror shaping guys... Girls, familys futures nature...


Broad daylight in-side.


Världsherravåldets uppgång



utifall



vetenskapare lystmätigt söker






svar...










Fotfolksnot: Nätet under optiken lyss vara, avgörande för allas våran framtids affärer med älskarinnor, fiffel och den bågnande opionionens röster kring vad som händer och vart vem leder hur spår... Som om orkaner, tsunamis och andra verkningar naturen själv åsamkar inte vore nog...Försöker tysta all världens berättare av sanning och de osannolika historiernas bevarande...Let´s show dem...









Övriga genrer av figurett
Läst 214 gånger
Publicerad 2013-07-14 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

figurett
figurett