Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På 7:an 1993.


Bedas Bön:



Stökigt värre
i Samhället!
Trött, Vår Herre?
Fá-n, istället?

Vicken djävla
horearki!
Man må skrävla
för å gå fri!

Fittor gnager
runtom hörnet;
sjunger schlager,
VET man hör´et!

Skall den Lede
få känna på
gudens vrede?
-DUCKA ni, då!

Systemet drivs
med Tyranni!
Och, DETTA trivs
man INTE i!

Gud, please, KROSSA,-
KILL that Madness!
-Kom å lossa -
- me from these chains! AMEN.





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 195 gånger
Publicerad 2013-07-14 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf