Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon väntar



Dagen skymmer, men hon
kommer ej till ro.

Hon sippar på sitt té och
vickar otåligt på sin fot.

Om ändå telefonen ville
ringa en signal.

Hon vill få åter hjärtat
sitt, som pojken stal.

Den hon väntar på
har rest till fjärran land.

Hon tittar länge på ringen,
som blixtrar uppå hennes hand.





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-14 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf