Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade en gång i tiden en vän som lade så mycket tid på att tänka på alldeles rätt saker att han sällan hade tid över för mera dumheter, så där som jag närapå gjorde ständigt och gång efter annan själv.


Kvällens reflektion 20130714






Ibland lägger vi alldeles för stor vikt (cirka 68 kilo) vid fel saker. Det tjänar bara till att göra oss upprörda och det kan hindra oss från att tänka på alldeles rätt saker.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-14 22:34



Bookmark and Share


  figurett
Tänka kommer man ständigt på sig själv att göra med just oväsentliga för andra små detaljer i ens vardagsliv som att kaffebryggaren är egensinnig nog att inte stänga av sig vilket spridit sig till spisplattorna och så vidare du förstår vaknade jag efter att så somnat stilla av ett oss enligt luktidentifieringsorganen vidrigt os av bränd rabarbersaft, vars resterande avfällingar ej ens svinto ännu råttbot uppå...
2013-07-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP