Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av fyra reflektioner


Le Tour

Årstider I:

Upp, upp i det blå.

Alla vill sväva och ingen vill stå.

Kampen, vi utför var dag, bottnar i att någon är svag.

Den styrka du visar, ska någon annan slå.

Besitter du något, trampa ingen tå!

Låt alla nå, Mont Ventoux.




Fri vers av MatteBson71
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-15 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina text!
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

MatteBson71