Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, du är sådan ibland


Ego, egovärld

Du är ett ego,
i ett egosamhälle,
med egodrömmar,
för sådana egoister
kan inte leva i demokratier
och därför skapar de
egna visioner,
där ingen,
inte ens de som älskar dem
får vara,
så därför låter jag dig
leka egokung
i ditt egoslott,
där ingen kan nå dig
i din alldeles påhittade
och uppblåsta egovärld.




Fri vers av Carin
Läst 1187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-04 14:50



Bookmark and Share


  Jojjon
F-n vad skön! Precis som man vill säga till vissa människor ibland! Klockren, orden är precis rätt!
2007-02-28

    Pussgurkan
Alldeles rätt, för mycket ego i det här samhället, kommer surt efter. Bra text, tänkvärd framför allt
2006-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin