Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där nya tankar tar. Fyr.


Fångade
mitt i ett mörker
på väg att rulla in
som svart hav

längs stranden
tände ett stearinljus
genom kroppen

eller bakvänd stubintråd

fick allt att explodera
på ett omvänt sätt

Omvänd
eller använd
plötsligt likgiltigt

En fyr i natten
där nya tankar tog

just fyr

Den som aldrig omvärderar
kan aldrig värdera

den som tänder ett ljus
kanske släcker ett annat

eller så tänds fler




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-16 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol