Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankekonstigheter och fakta slingrar sig liksom naturligt övertar snärjmåror området, växtkraften förtas, utan någon som helt realistisk eftertanke...Innan...


Hen ska utan att tveka tro...













Men






























inte på gud



och alla människor



däremot människans heder





att alltid säga både till och ifrån



får världens hörn, individer att blomstra...









Fotfolksnot: Hands lag eller de statuer, regler och grundläggande lagarna betyder föga om inte människan får åtnjuta fred och frihet att forma sin miljö... Heder är enligt min mening inte att mörda sina döttrar, all heder åt, Fadime, Pela och alla andra idag levande och dödade kvinnor...Som driver allas vår kamp, världen över... Så har jag en VHS-kasset innehållande Poster Girl och en morgon eller möjligen godnattsoffa där Erik Blix samt dåvarande JK Lambertz debatterandes "sk" felhaveristers egentligt uppenbarligt nyttiga bidrag för att täppa till de hål som finns i strukturer... Dikten jag skrev till Göran, någon gång i tiden lyder såsom repre-senterad här någon gång om jag minns... Eken bär sin krona, med eller utan skrud, rak, knotig, stolt, med rötterna fast förankrade i myllan...Go, snowden go, or stay, still, confident of...We all owe you...




Övriga genrer av figurett
Läst 193 gånger
Publicerad 2013-07-17 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

figurett
figurett