Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En något föråldrad syn på den faktiska verkligheten, ger Anders efter för, eller just den ödésmättade klocka som frenetiskt ringer in det nya och ut det gamla...?


Stofésexpandyl?



E




tik





skulle kunna vara



synonymt



med


en löpande hynda



medveten om



en hane som löper amok


av feromoner


eller andra hormoner



ingalunda är dock fallet


mer eller mindre mjukt...




Fotfolksnot: PTSD, är en sjuk dom, som om den triggas, försätter någon som inte sovit på dagar, under berusning, tangerad av ren dumhet, i ett vansinnigt tillstånd... I huvudsak inriktat på att rädda... Liv...Det är inte snön som faller...
Och lyssnar man på: Inga gränser med Anders .F.Rönn( i ) blom kan man möjligen anta att kärnan till occcupation inte är vapen... Utan omsorg om de äldste...Ett samhälle i sönderfall...Tra la la..La? Motherfuckers, wake up!





Övriga genrer (Essä/Recension) av figurett
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-17 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

figurett
figurett