Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så, sväljer jag inte, med hull och hår, hin håles beskrivning... om jag inte resignerar, är dum eller helt enkelt involverad....


Len i käften?






Vetenskap




är för mig




a





och







o...





FotfolksnoT: Krig, gör alla sjuka... No doubt about it....Och jag kysste henne våldsamt, för freden...Övertygad om att "det" nyss börjat... För segern...Eld och vatten, är en annan låt, och obeskrivlig känsla för var och en, som varit...Out of the edge... Mother fucker be have, human kind , some kind of support.. i will leave the filosofical arena, if not... Respect everyone, as a human, being, is what´s it all about, exepting the must...




Övriga genrer (Essä/Recension) av figurett
Läst 248 gånger
Publicerad 2013-07-18 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

figurett
figurett