Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Evigheten har gått itu.


Genom Mitten


Tiderna ligger, rinner
som sandkorn i
Evighetens timglas.

Gud vänder det EN
enda gång. (Det måste
varit År Noll). Då
halva Evigheten gått.

Ingen Begynnelse, -
ingen Ände!
Yra i Världen då
Han det vände.

Det Förflutna:
en evig nedräkning ur
. - Minus.
Nu, har allt just
fått en skjuts
in i Framtid;
på väg nu i
. + Plus...






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-18 09:46



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skriftat med bra tankar bakom
2013-07-19

    Vinterkungen
Otroligt spännande tanke. Och som vanligt väldigt fint skrivet, ser så självsäkert ut. Snyggt!
2013-07-18

  mysing
gillar + plus :)
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf