Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright © Gäller för alla mina texter + bilder.


Dagg



Vit som liljekonvaljens klockspel
Speglar ängelns sång i nattens vila

Droppar av regn faller fritt från bladen
En svag dimma ligger i luftens rymd

Spindelns nät ger mönster åt fantasin
Bergens skrovliga yta talar sitt egna språk

Den lilla sjön ger svalka åt badande fåglar
När solen stiger för en ny morgondag





Lynx63 ©





Fri vers (Prosapoesi) av Lynx63 VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-18 23:06



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ljuvlig ... bokmärker/ kram

Ps Underbar bild
2013-08-12

  Bibbi VIP
Stark och vacker.
2013-07-19

    ej medlem längre
Vackert om en del av skapelsen....
2013-07-19

  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord ger vackra naturbilder...
2013-07-18

    Ken Cassel
Fint vännen :)
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP