Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar: Fantasi eller verklighet?


Stjärnan som försvann



Stjärnan som försvann
uppstod åter, blev man!

Ljuset längtade
efter kött.

I döden fick han
ett annat rum.

Hans huvud minns
den långa natten.

Hur han, bländad, försökte
skönja slagfältet.

Såg marionetterna, - passiva
efter dansen.

Den orange färgen, som
signalerade: fara.

Hans törst; strålarna
förångade vattnet.






Fri vers av Marianne Räf
Läst 161 gånger
Publicerad 2013-07-19 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf