Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan Maria sväljer



Nattens ljusgröna fosforsprut -
blekdött, smiskar
Världen, låter höra
sina urlakade, utstöttade fiskrester.

Ur vulkanens krater
stiger
ångorna av
Historiens alla lukter.

Krokusen doftar
exploderad
lök!
Som Mandom!

-"The Future´s not ours to see..."
Jo, men --
den ser oss! Kanske
är vi där! Hej!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-19 17:41



Bookmark and Share


  Anita Westin
En halsbrytande text! Var får du allt ifrån? Innan Maria sväljer. Bara det!
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf