Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då när resan just har börjat

Jovisst det händer
man nickar till
och blir en levande zombie
som springer runt
i helvetescirklar

Men så kommer då det
härliga
uppvaknandet
kuken står
livet
dallrar
i själens pung

Allting känns
magiskt
som om
inget är omöjligt, oböjligt
löjligt känns befriande

och då har resan bara börjat




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-03-04 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan