Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Telepati intill Östersjön.


Vid Havet



Hon promenerar
på den långa
stranden,
barfota.

Sanden är
våt och mjuk
och vågor slår
mot vristerna.

Någonstans på den
andra sidan av havet
finns han.
Tänk om han visste

att hon går här,
fylld av tankar
om honom, -
- som vanligt!

Kanske, bär
den ljumma vinden
med sig en aning
om henne...





Fri vers av Marianne Räf
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-20 17:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin text om att hitta den som gör livet värt att leva
2013-07-25

  mysing
då skulle jag hoppas på orkan
någonstans i mitten av havet
så aningen kom fram lite fortare
för att sedan stilla famna honom
i den ljumma vinden på andra sidan.

2013-07-21

  ResenärGenomLivet VIP
En stämningsfull och lite längtande dikt...vacker...
2013-07-20

  ULJO
Fint skrivet om hopp och längtan
2013-07-20

  Gerd Vading
Känner igen mig i denna text.
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf