Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det bästa för världen vore om alla människor dog ut. Näst bäst vore om alla vore svarta i skinnet och androgyna. Samt sluta forska i fysik och ställde in alla tävlingar som innefattar stav, batong, kniv, pistol o gevär.


Dart är en sport på nedåtgående





Om det nu är så att bara kvinnor kan få barn...
Vad skall då världen ha alla dessa män till?

Dart är en sport för män. Några öl innanför västen bara och de träffar nästan allt de kastar sina blickar på.

En del män är läkare och andra är cykelreparatörer, det borde väl säga allt om den sortens människor?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 505 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-21 22:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan inte låta bli att märka en viss avsaknad av mäns rättigheter att få finnas till i texten. Kanske har jag fel. För inte menar du väl att vi kvinnor ska leva som enda kön här på jorden?

Jag vill gärna att de stannar kvar. De är en kul sort.

2013-07-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP