Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsmaskin

När dina fingertoppar
snuddar himlen
och ändå
bara berör en endaste
människa

Kan man
be om
en tidsmaskin
utan att
skämmas




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-21 21:27



Bookmark and Share


  Anita Westin
Den här texten är inte så enkel som den först ger sken av att vara. Jag fastnar för den!
2013-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan