Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets lek


Kurragömma

Jag går på gatan och ser plötsligt en liten glimt av solsken
Men så fort jag vänder mig mot solen gömmer den sig bakom hus
Vi leker kurragömma, jag och solen
Jag vänder mig om och känner solstrålarna mot min nacke och vet att den är bakom mig
Om jag vänder mig kommer den gömma sig, det vet jag
Jag springer, jag springer allt vad jag kan
Jag springer snabbare än vinden
Jag springer så att alla löv på marken byter plats
Jag springer så att trädens grenar rör på sig
Och jag känner hur solstrålen börjar röra sig mot min kind
Jag fortsätter springa
Springer åt höger och vänster
Samtidigt som jag springer känner jag att det närmar sig
Plötsligt börjar ett leende komma fram och jag kan inte hålla tillbaks det…..och där är den
Solen
Solstrålarna skiner mot mitt ansikte samtidigt som jag ler och känner att jag har vunnit kurragömman denna gången
Livet ska alltid leka med en…och jag lekar gärna tillbaks




Övriga genrer av ParkBänksFilosofi
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-03-04 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ParkBänksFilosofi
ParkBänksFilosofi