Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtbaciller

Varför går kärleks pilarna alltid förbi mig?

Kunde de bara inte gå in i hjärtat

Och sen kunde en prins komma och ta loss pilen åt mig…




Fri vers av ParkBänksFilosofi
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-05-06 19:18



Bookmark and Share


  ordterroristen
som sagt; det kan inte vara pilarna som saknas men prinsen. Dessutom kanske det står en ondsint drake och vaktar, vad vet jag...
2006-10-14

  kladdpapper
fin vacker. du har kärleks pilar i hela hjärtat. det är så fullt att det knappt får plats fler. du måste bara vänta tills prinsen kommer och sätter dit sin egen pil på sin redan förberedda plats i ditt hjärta.
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

ParkBänksFilosofi
ParkBänksFilosofi