Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gjorde bara väldigt ont i min själ just då...hemsk känsla


Tålamod


Att sitta och vänta på det ända man vill ha är tortyr
Att ha det där perfekta som gör en lycklig
Bara tortyr
Det svider i hjärtat
Det sticks knivar i hjärtat, den blöder ut gråt, vill skrika och få allt annat att stanna
Bara få tiden att stanna
Ända tills det där perfekta kommer och gör en lycklig

Men jag har inte tålamod till det
Jag orkar inte mer
Jag vill och tror att det kommer bli som jag vill en vacker dag
Men den vackra dagen är för långt ifrån
Jag orkar inte vänta så länge

Vad gör jag under den tiden?
Går runt som en tickande bomb och visar min glada sida som egentligen bara är en mini mask för allt annat inuti mig

Jag vill, men orkar inte mer just nu
Inte just nu
Stoppa tiden




Fri vers av ParkBänksFilosofi
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-05-28 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ParkBänksFilosofi
ParkBänksFilosofi