Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte vara eller bli deppigare...gör ont :(


Fastnat



Sjunker

Tar mina leenden och sjunker

Tar the-onödiga-men-så-otroligt-underbara-wonderful-moments känslan med mig och sjunker

När jag sjunkit klart lyfter jag huvudet uppåt och ser bara mörker

Då öppnar jag ögonen...










och ser fortfarande bara mörker




Fri vers av ParkBänksFilosofi
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-10-15 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ParkBänksFilosofi
ParkBänksFilosofi