Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber er tänka efter!

Jag ringer hem
Har lånat bilen idag
Berättar att jag
Blir lite senare än tänkt

Spydiga svar
Elaka kommentarer
Orkar inte mer
Slänger på luren

Jag kör vidare
Sårad Ledsen
Förstörd & arg

Jag möter en lastbil
Jag tänkter den där tanken
Som jag så många gånger förut
Tänkt men tryckt undan

Jag vet att allt som behövs
Är en rörelse med handen
Så är allt över

Men eftersom jag ska vela
Fram och tillbaka
Innan jag ens kan göra Det
Hinner den passera

Och ni som säger er tycka om mig
Ni ska även säga er vara glada
Över att jag tänkter först å gör sen
För hade jag inte tänkt först
Hade jag utan tvekan svängt

Men ni bör även fundera lite
För hade jag hunnit fundera


Hade jag faktiskt svängt




Fri vers av Mystery
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-03-04 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mystery