Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen trådar


Insnurrad i klibbig kokong
byggs livet vidare
på tidigare erfarenheter
Blir instängda
eller ljuva minnen

Och hittar du ett namn på en lapp,
skrynklar du då ner den i en ficka
eller fäster den på kylen?




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-22 21:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar denna. Speciellt slutstrofen som öppnar upp, mångtydigt spännande. :-)
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol