Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra möjligheter

 Det finns inget
som är omöjligt

Det finns möjligheter
av olika slag

Man skapar dem
fångar dem
eller väljer bort dem
 

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-23 20:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes its true!
2013-07-29

  Mike
Lysande! Precis vad man behöver höra ibland.
2013-07-24

    ej medlem längre
Den här uppmuntran behövde jag! Tack
2013-07-23

    ej medlem längre
Dina ord är så fyllda av livskraft och klokhet.
2013-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP