Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till A.


SjälvKlar


Ansiktsdragen
med fingertopp

bekant nu

men under vilar hemligheter
av att ännu inte känna varandra

att sorgen inte tagit fäste
kanske heller inte glädjen

men självklarheten finns

och det behöver inte vara
svårare än så




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 178 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-23 21:40



Bookmark and Share


  Göran Gustafsson VIP
Sorgen och glädjen de vandra tillsamman........
2013-07-23

    Dan Myrbeck
Bra!
2013-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol