Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min väninna talade just om att hon hittat rätt på sin saknade ena strumpa, det passade ju in förträffligt i denna som text. För övrigt är det en text av figurett jag kritiserat, fråga mig bara inte vilken. Kan ju också göra dets


Kritik på en text (1092) Genidrag




Tidigt om morgonen
strax före lunch eller läggdags
kan vara tidpunkter
som är en smula fel att fatta 'rätt' beslut.

Då människan är lätt loco
brukar vara före intag
av ett mål
eller precis då furan faller i säng
och somnar 'på ett ögonblick'.

Medan 'rätt beslut'
kan fattas lättare då krävan
är en smula utvidgad
av någonting ät- eller drickbart.

Någon stund efter intag
av dryck eller föda
skall den knasiga människan vara

som energiskt uppladdad
och likt ett lokomotiv kunna dras
med eller dra, snart sagt vilket lass
eller lösa vilken enkel uppgift som helst.

Som att finna reda på
en borttappad strumpa
eller medla i en lönekonflikt.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-19 00:58



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Det finns inga genvägar till ett imperfekt liv. Det utspelade sig redan igår.
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP