Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Theresequeen: En sommar bara för dej

De finns en sommar bara för dej
me sol å vind mot din kind.
Klä dej i en klänning så fin
vackra Theresequeen!

Måsarna skriker ett glatt goda
de e ju så de ska va.
När sommaren e här igen
din käre gamle vän.

Jordgubbar å glass i stora lass
visst e de sommar då.
Å du ler när du ser
att himmelen e blå.

Å du sjunger:

De finns en sommar bara för mej
me sol å vind mot min kind.
Ja klär mej i en klänning så fin
å min allra somrigaste min.

Måsarna skriker ett glatt goda
de e ju så de ska va.
När sommaren e här igen
min käre gamle vän.

Ja nu när sommaren e här igen
min käre gamle vän!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Dan Myrbeck
Läst 705 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-07-31 21:40



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Härlig glad text som gör att sommarkänslor svallar.
2016-08-30

  Gisela Nordell
fin hyllning, nog fin att sjunga med melodi till.
2016-01-27

  anits VIP
En mycket fin hyllning till en vän och sommaren!
2015-09-24

  överlevaren VIP
Fin skildring av sommaren, underbart!
2015-09-07

  KattenKin VIP
Så fin hyllning till vän och hennes sommar!
2015-07-16

    ej medlem längre
Känner värme och sommardofter när jag läser din somriga text - extra välkommet i mörka november! *applåd*
2014-11-20

  axveronika
Rönnerdahl i ny tappning! Bra
2014-06-04

  Connie
Ser det framför mig, sommar, sol och bruna ben ;)
2014-05-30

    ej medlem längre
Får mig att tänka på Idas sommarvisa......


2013-09-07

    ej medlem längre
Så fint du skriver.
2013-08-08

  Siggesdotter
Jag ser här så mycket glädje du sprider....härligt!!
2013-08-06

  mysing
Men så härlig!! En frisk fläkt av sommar!
Fantastisk känsla :)
2013-08-01

    Dan Myrbeck
Tusen tack!

Ja har skrivit både text och musik.
2013-08-01

  Lars Hedlin
Härlig hyllning till en vacker vän ;)
2013-08-01

  Nina.H
En glad hyllning.. så
vackert skrivet!
2013-08-01

  Rozsi.kovacs

Vilken härlig sommardikt som du fångat så bra
2013-08-01

  ResenärGenomLivet VIP
En härlig text...man blir glad...
2013-07-31

  Tess74
Men! Vad är detta? Gud så glad jag blir. Du är ju bara för underbar. Tack från djupet av mitt hjärta :)
2013-07-31

    ej medlem längre
Vilken fin hyllning!
2013-07-31

  Angel of love
Vacker hyllning till finaste Therese <3
2013-07-31

  Carina Bendix
Väldigt vackert! En hyllning till Theresequeen! Bravo! :)
2013-07-31

  Maj-Lis VIP
Den var fin den
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck