Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Tomhetstankar' av molnspanare, inspirerade till kommentaren. Hittade inga grapefrukter att illustrera texten med, så bananerna fick duga. Annars kunde kan ju till äventyrs få för sig att just jordgubbar har mera gemensamt med spa


Kritik på en text (1082)




En vän till mig fick en gång en spade
i julklapp
och han funderade länge över
vad han skulle ha den till.

Men så kom han på det.

Han köpte några spadar till
på en loppis och hängde dem
upp och ned över
den falska öppna spisen i sin bostadsrätt.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-06 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP