Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pannårsringar

Ruskiga fjädemoln hopar sig -
dansar på min pannas årsringar.
Halkar ner ---
parar sig i mitt ögonvrås delta.
Molnens euforiska lusta -
förvränger min ungdoms anletsdrag,
tömmer min själs nötta zinkspann,
och häver, med mina trötta lungor,
ditt skrumpna hjärta.




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-24 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller