Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå



Åtråns blommor
varken fridlysta
eller bannlysta

Plocka mig blyg
Plocka mig vild

Förvissade om sitt sköra utseende
och sina starka rötter




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 314 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-07-25 09:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gud, så bra!! Svindlade öppna salar i dessa relativt få ord! Mästerligt, helt enkelt! En av de bästa jag läst!!
2018-08-02

    ej medlem längre
Ah, så bra
2013-07-25

  Rozsi.kovacs

så vackert poeterat
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol