Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är vi redan där?


Buggin´-Boogie


Inte tillåtet! Än!
Men det kanske blir!
Att tjuvlyssna på
samtal i din telefon.
Intrång på ditt revir -
av Storebrors män!

Vad kan du ha att dölja
som inte de får höra?
Om du inte är kriminell,-
- vad GÖR det då väl
om ditt tal når statens öra?
-Hursa? -Va´sa? -FÖRFÖLJA...?!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-25 13:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
originell och bra!!..gillas
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf