Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sagolikt.


En Fantastisk Historia


Det har utspelats
en fantastisk
Historia i
dina lemmar,
ditt kött.

Små gubbar har
burit på
stora packningar
av ved på ryggen -
i uppförsbackar.

Prinsessor har
gått ner sej
i Träskets
hungriga
gungfly.

Vart tog Världen
vägen? Den
har varit här,-
hela tiden,-
- precis som du!










Fri vers av Marianne Räf
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-26 00:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken underbart fantastisk synvinkel:
"Det har utspelats
en fantastisk
Historia i
dina lemmar,
ditt kött."
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf