Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om Kärlek & Vänskap.


Till: Dig



Likt en svala

i det blå

över själens marker,

svävar min längtan

med vingeslag i takt

med hjärtats rytm,

tillbaka

till dig.






Fri vers av Marianne Räf
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-26 10:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kärleksfullt och ömt...
2013-07-27

    ej medlem längre
vacker!
2013-07-26

  mysing
Oh, så behaglig och mjuk.
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf