Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirertes av vad han nu heter, med lila och svart mask, 2 dark 4 you.


Tänk bara om...




Du kunde resa tillbaka till just det ögonblick, stånk, stön och pust, då dina föräldrar avlade dig. Förskräckas av att de gjorde det mot en husvägg på sin väg från dansen den där natten för så länge sedan. Du skulle chockas så svårt att du nös och därmed störde dem så din far ryckte till i just det avgörande ögonblicket och så poff, skulle du aldrig ha blivit född. Men det är klart, med sådana föräldrar...




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-27 17:48



Bookmark and Share


  figurett
One loves too fuck, no offend, but, of course, butt, is the wrong place, if one wish to give birth to some motherfucker...
2013-07-27

  © anakreon VIP
Det är inte lätt att titta bakåt om man inte var med själv.
Calle
2013-07-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP