Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lämnad som privat kritik till en text skriven av spampippi. Gissa vilken. Det första rätta svaret får en gratis tur i parken, hemmavid i närmsta stadsliknande bebyggelse. Till tjänst och viss styggelse.


Kritik på en text (1084)





Vad jag tyckte om texten i sig?
Den höjer sig över mycket annat skrivet
som solen höjer sig över horisontens rand.

Innan den med ett plums i havet går ner
för aftonens rodnad, liksom i plötslig blygsel
över att ha så länge

som under dygnets vakna timmar
tilldragit sig allt levandes blickar
och uppmärksamhet.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 502 gånger
Publicerad 2014-03-11 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP